The Българо-Китайска Търговско-промишлена палaта Diaries– Когато държавата е превзета от мафията, когато корупционните практики и злоупотребите с власт са ежедневие, когато тези, които коват законите, ги „коват” в защита на своите интереси, а не тези на обществото – тогава къде е правото? Кое е законът? Законно ли е да спазвате закони, противоречащи на обществения интерес, на морала, на справедливостта?

Държа да отбележа, че бездомните кучета в България се радват на повсеместен безпрепятствен достъп, на който инвалидите могат само да завидят: вие можете да видите бездомни кучета пред Президентството, Министерския съвет, Парламента, в автобусите, че дори и в метрото. И не само това, бездомните кучета в България имат право да защитават частната си улична собственост, дори и без да са поставени в условия на неизбежна самоотбрана. Те имат право да правят това чрез ръмжене, хапане, разскъсване и убиване, като единствено трябва да се позоват на своята безмозъчност и благодарение мозъчността на редица лица от човешки произход, участващи в правителствени и неправителствени организации.

Относно това кои са поръчителите специално на анализа, касаещ вашата държава не бих могъл да ви отговоря, понеже това е поверителна информация.

Тука доскоро са работили мирни служители на финансовият сектор, а сега те ще останат без работа и без препитание, без средства да изхранват челядта си.

и това им е малко – те желаят вашата смърт и смъртта на децата ви, на всичките ви роднини. Само така ще можете да се отървете от дълговете си.

Но ето, че съвременните средства за масова информация, съвременните пропагандни модели се опитват и са на път да пречупят тази тънка и изграждана в течение на хилядолетия базисна основа за оценка на околния свят, именно чрез Един пояс един път отнемането на необходимостта да мислим и анализираме самостоятелно, свеждайки процеса на мислене до приемане или отхвърляне на готово поднесената ни информация и избор на спуснати ни отвън различни гледни точки.

– Какво липсва според вас на българския народ, за да преодолее този кризисен етап от своето съществуване?

И се прегърнаха и се целунаха и се разделиха прочувствено с частта от себе си, и се заеха с изпълнението на репортерският си дълг уповавайки се на божията помощ и финансовата подкрепа на банките.

Не са ли в основата на бедността банките, финансите и спекулативните техники на тази нищо не произвеждаща сфера? Как стана възможно тази сфера на услугите да се превърне в определяща за благото на човечеството? Как се получи така, че тези които държат парите, управляват ги и манипулират ловко тяхната стойност, как се получи така, че те станаха собственици на вашият живот?

Защо в името на финансовата стабилност на банките, трябва ние да понасяме последиците от техните недомислени решения, по отпускането на тези заеми?

– Как точно смятате да постигнете това и какви пари сте отделили за тази цел?

Тези капиталистически изроди успяха да внесат раздор и в обикновеното семейство. Те разделиха децата от родителите им, отчуждиха ги, принуждавайки родителите да работят все повече и повече, за все по-малко и по-малко пари, за да могат да изхранват децата си, а в същото време, чрез принадлежащите им масмедии засилиха първичните инстинкти на подрастващите, удовлетворението на които се превърна в цел на най-творческата част от живота им.

И рече Бог чрез устата на своя служител, че когато репортажа приключи, за да възвърнат първоначалната си цялост Миро и Люба ще трябва да се съвкуплят, и че това не само ще възвърне цялостната същност на Миролюба, но и ще се случи така, щото тя ще бъде трудна и ще роди плод нов месия, който трябва да кръсти Лефтерис, по името на свещеника, и който ще доведе нов демократичен строй на Земята.

”Напоследък сред нас, британците, стана мода да си купуваме имоти в България. От една страна, наистина красивата природа, за каквато ние тук можем само да мечтаем, и от друга, ниските цени на селските къщи, както и примамливите оферти на имоти в затворени комплекси накланяха везните в полза на решението за една такава – на пръв поглед изгодна – сделка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *